Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denuncien sis homes pel sacrifici irregular de xais a Villalonga del Camp

Els Mossos van intervenir cinc animals vius i les restes de cinc xais morts

Imatge d'un xai lligat i alguns dels participants al sacrifici il·legal en una finca de Vilallonga del Camp, l'11 d'agost del 2019 Imatge d'un xai lligat i alguns dels participants al sacrifici il·legal en una finca de Vilallonga del Camp, l'11 d'agost del 2019 CEDIDA A L'ACN
Successos ACN
Dimecres, 14 Agost 2019 13:02

Els Mossos d'Esquadra han denunciat sis homes per sacrificar xais de forma irregular, fora de l'escorxador autoritzat. Un testimoni va alertar, amb una trucada al 112, diumenge, que s'estaven matant animals en una finca rústica del terme municipal de Vilallonga del Camp. Agents dels Mossos van trobar una cinquantena de persones participant al sacrifici i va identificar i denunciar sis homes. Un d'ells és el propietari de la finca destinada a l'explotació ramadera d'aquest tipus de bestiar. Les irregularitats s'han comunicat als serveis territorials a Tarragona del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

El sacrifici d'animals destinats al consum s'ha de fer en escorxadors autoritzats, complint així la normativa de seguretat alimentària, ordenació ramadera, benestar i sanitat animal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: