Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Apareix un altre gat mort colpejat a Salou

Sos Gat Salou sospita que el gat hauria estat assassinat a cops per un veí a l'interior de la comunitat 'Cervantes', al carrer Barcelona / El cas arriba després d'un cap de setmana en què ha aparegut diversos gats sedats

El gat "Tigretón" ha estat mort colpejat a l'interior de la comunitat de propietaris 'Cervantes', al carrer Barcelona de Salou El gat "Tigretón" ha estat mort colpejat a l'interior de la comunitat de propietaris 'Cervantes', al carrer Barcelona de Salou SOS GAT SALOU
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Agost 2019 15:52

Nou cas de maltractament animal a Salou. Després d'un cap de setmana en què van aparèixer tres gats sedats en un carrer de Xalets de Salou i dos més intoxicats a la urbanització Covamar, l'associació Sos Gat Salou ha denunciat la mort a cops d'un gat a l'interior de la comunitat 'Cervantes', al carrer Barcelona, número 86, de Salou.

Creuen que un veí va ser l'autor de la mort

Una alimentadora dels gats, Maria Tarasova, va ser alertada per una veïna d'aquesta comunitat de propietaris, que s'havia trobat mort el gat "Tigretón" al lloc on habitualment dormia. Des de Sos Gat Salou creuen que l'autor de la mort va ser un veí de la mateixa comunitat, ja que "és gairebé impossible" que algú surti del carrer i vagi a l'interior de la comunitat a atacar un gat i, a més, la porta d'accés a la comunitat està tancada amb clau.

Després d'haver mantingut converses amb alguns veïns i veïnes, l'associació ha tingut coneixement que en una reunió, alguns veïns es van mostrar disconformes amb la presència d'aquests tres o quatre gats. El fet que "Tigretón" fos el gat més confiat, explicaria que ha estat la pressa més fàcil.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: