Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Apareixen diversos gats sedats a Salou

Tres gats van aparèixer divendres sedats i llençats a Xalets de Salou i dos més han aparegut avui a la urbanització Covamar / Els veterinaris no descarten que s'hagi drogat els animals

Tres gats van aparèixer sedats i llençats a Xalets de Salou i dos més han estat trobats aquest diumenge a la urbanització de Covamar Tres gats van aparèixer sedats i llençats a Xalets de Salou i dos més han estat trobats aquest diumenge a la urbanització de Covamar SOS GAT SALOU
Successos Redacció Infocamp
Diumenge, 11 Agost 2019 17:54

L'associació Sos Gat Salou ha denunciat l'aparició de diversos gats sedats i llençats als carrers d'algunes urbanitzacions de Salou. Divendres al matí, l'Herminia, col·laboradora de l'associació, va trobar una gata i dos gatets petits dormint profundament llençats al mateix indret del carrer Rescat, a la urbanització Xalets de Salou. Amb l'ajuda d'una veïna de la zona, els van recollir i els van portar a la Clínia Veterinària de Reus. Segons el veterinari, els gats -una adulta i dos petits d'entre 3 i 4 mesos- havien estat sedats. Per aquest motiu, els animals han quedat ingressats aquest cap de setmana.

Aquest diumenge a la tarda, els gats han començat a despertar però, segons els veterinaris, el seu comportament resulta estrany. De fet, els professionals no descarten que l'autor o autors d'aquest cas de maltractament animal els haguessin drogat amb alguna substància.

Dos nous gats intoxicats, a Covamar

D'altra banda, des de Sos Gat Salou han informat de l'aparició de dos gats més, possiblement intoxicats, que han estat trobats al carrer Velázquez, a la urbanització de Covamar de Salou. Segons l'associació, els animals es troben en pronòstic reservat.

Crida a la col·laboració ciutadana per identificar els maltractadors

Sos Gat Salou ha fet una crida a la col·laboració ciutadana per tal de localitzar l'autor o autors d'aquests nous casos de malatractament animal. L'objectiu és poder tramitar una denúncia legal contra les persones implicades en els fets. Des de l'entitat, es demana que qualsevol persona que tingui alguna dada o informació rellevant, enviï un missatge a un d'aquests dos  telèfons de contacte: 666228689 (Laura) i 639133706 (Cori).

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: