Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut un home per tenir més de 800 plantes de marihuana en un xalet de la Pobla de Montornès

L’habitatge estava vigilat permanentment per tres rottweiler

Un agent de la Guàrdia Civil del Vendrell custodiant el xalet on hi havia la plantació de marihuana Un agent de la Guàrdia Civil del Vendrell custodiant el xalet on hi havia la plantació de marihuana GUARDIA CIVIL
Successos ACN
Dimarts, 06 Agost 2019 15:13

La Guàrdia Civil del Vendrell ha detingut aquest dilluns el propietari d’un xalet de la Pobla de Montornès en el qual hi havia una plantació d’interior amb 803 plantes de marihuana. Els agents l’han arrestat per tràfic de drogues pel conreu i elaboració de marihuana, i per robar electricitat. La casa estava permanentment vigilada per tres gossos de presa de la raça rottweiler. L’arrestat havia fet obres feia poc i havia deixat una mínima superfície per a viure-hi i la resta, uns 150 metres quadrats, els va destinar a la plantació, que estava protegida per una triple porta de seguretat. El detingut, de 42 anys, va passar a disposició del jutge de guàrdia del Vendrell.

La Guàrdia Civil va començar la investigació a principis de juliol alertada per veïns i va establir diferents dispositius de vigilància. A l’exterior de l’habitatge hi van veure extractors d’aire i altres aparells per al conreu d’interior de marihuana i van notar-ne l’olor. Un cop van tenir totes les proves i una ordre judicial, van intervenir.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: