Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor un home de 71 anys ofegat la platja de Coma-ruga

L'home s'estava banyant en bandera verda quan ha demanat ajuda, però les maniobres de reanimació cardiopulmonar del servei de socorrisme no han pogut evitar la seva mort

Vehicles del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que han acudit a la platja de Coma-ruga, al Vendrell Vehicles del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que han acudit a la platja de Coma-ruga, al Vendrell POLICIA LOCAL DEL VENDRELL
Successos Redacció Infocamp
Dijous, 18 Juliol 2019 12:43

Un home de nacionalitat espanyola de 71 anys ha mort aquest matí després d’ofegar-se mentre es banyava a la platja de Coma-ruga (el Vendrell), a l’alçada de l’avinguda Brisamar al barri marítim de Coma-ruga.

El telèfon d’emergències 112 de Catalunya ha rebut, a les 10.40 hores, una trucada informant que han tret una persona de l’aigua.

L’home s’estava banyant i ha demanat ajuda. El servei de socorrisme l’ha tret de l’aigua cap a la sorra i li ha iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar fins a l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El SEM li ha estat practicant maniobres de reanimació cardiopulmonar, tot i que malauradament han estat infructuoses i l’home ha mort a la platja. Fins al lloc s’han desplaçat dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A la platja de Coma-ruga del Vendrell, que és una de les platges vigilades de Catalunya, avui oneja la bandera verda, que indica les bones condicions per al bany.

En la resolució de l’emergència també hi han participat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local del Vendrell.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: