Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detinguts cinc acusats de falsificar documents de matrimonis i parelles de fet a Cambrils

Els arrestats lloguen presumptament apartaments usurpant la identitat dels propietaris per gestionar expedients per a ciutadans estrangers

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policía Nacional Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policía Nacional POLICÍA NACIONAL
Successos ACN
Dilluns, 15 Juliol 2019 07:37

La Policía Nacional ha detingut cinc persones a Cambrils acusades de falsificar documents de matrimonis i parelles de fet. Segons el cos policial, els arrestats haurien llogat presumptament apartaments usurpant la identitat dels propietaris a nom de familiars del principal imputat per tal de gestionar els expedients per a matrimonis i parelles de fet de ciutadans de fora de l'Estat espanyol. Els apartaments figuraven a nom de familiars perquè, un cop s'hi empadronaven els ciutadans estrangers, podien tramitar la seva documentació comunitària en la modalitat de residència de familiar de comunitari. A les persones detingudes se'ls imputa els delictes de falsedat documental, estafa, delicte contra els drets dels ciutadans estrangers i usurpació de l'estat civil.

Per tal de no ser descoberts, els arrestats haurien sol·licitat el tràmit de matrimoni o parella de fet a altres ciutats d'arreu de l'Estat, tot i que l'empadronament es fes a Cambrils. Segons la Policía Nacional, els detinguts formarien part d'un suposat grup organitzat que comptaria amb un col•laborador d'una agència immobiliària que facilitava la documentació del lloguer dels pisos.

L'operació policial, que segueix oberta, va iniciar-se l'any passat, quan els agents van descobrir que un gran nombre de ciutadans estrangers estaven empadronats de forma fictícia a diversos apartaments d'un edifici concret de Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: