Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut un home per ferir al cap amb una destral a un veí del Rourell

La víctima està en estat molt greu a l'hospital Joan XXIII de Tarragona

El mas on es va produir la baralla entre dos homes al municipi del Rourell, a l'Alt Camp El mas on es va produir la baralla entre dos homes al municipi del Rourell, a l'Alt Camp MAR ROVIRA / ACN
Successos ACN
Dissabte, 13 Juliol 2019 14:43

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home acusat d'homicidi en grau de temptativa després que aquest divendres colpegés amb una destral al cap d'un altre individu. Els fets es van produir divendres a tres quarts d'onze de la nit al carrer Les Escoles del municipi del Rourell. L'autor de l'agressió és un jove de 22 anys i de nacionalitat romanesa que es va personar a la comissaria de Camp Clar i va confessar els fets poc abans de la mitjanit. La víctima, amic del propietari d'un habitatge que ocupava l'agressor, va ser trasllat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on es troba en estat molt greu.

La baralla entre els dos homes s'hauria produït per l'ocupació de l'agressor d'un mas en aquest municipi. Una família de la zona que va presenciar els fets ha explicat a l'ACN que la víctima va aparèixer ensangonat de cap a peus, amb una ferida oberta al cap. Segons aquests testimonis, la imatge va causar un fort impacte entre les persones que es trobaven sopant al casal municipal del Rourell. Prèviament, la víctima havia estat sopant en aquest recinte amb uns amics i, posteriorment, s'havia desplaçat cap al mas, on hauria residit un temps enrere. La víctima ja hi havia estat a la tarda i li havia sobtat trobar-se les finestres obertes. És per això que després del sopar va decidir tornar-hi anar i va ser quan va patir l'agressió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: