Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La víctima mortal de l'accident de Constantí és un home de nacionalitat francesa

Conduïa un dels dos cotxes accidentats, mentre que els dos ocupants de l'altre vehicle han resultat ferits

El cotxe en el qual viatjava la víctima de l'accident mortal a l'AP-7, al terme municipal de Constantí El cotxe en el qual viatjava la víctima de l'accident mortal a l'AP-7, al terme municipal de Constantí ELOI TOST / ACN
Successos ACN
Dimecres, 10 Juliol 2019 21:24

La víctima mortal de l'accident de trànsit que ha tingut lloc aquest dimecres al quilòmetre 251 de l'AP-7, en terme municipal de Constantí era un home de nacionalitat francesa, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L'home conduïa un dels dos vehicles implicats en el sinistre. A l'altre cotxe hi viatjaven dues persones que han resultat ferides amb lesions de gravetat menor i han estat traslladades a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del xoc cap a tres quarts de sis de la tarda i hi han enviat quatre patrulles. També hi han actuat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

A més, Trànsit ha indicat que la víctima mortal probablement no portava col·locat adequadament el cinturó de seguretat.

Quant a l'afectació viària, l'AP-7 ha estat tallada en el punt del sinistre en direcció Barcelona i el trànsit s'ha desviat per la sortida de Reus. Cap a dos quarts de set de la tarda s'ha pogut obrir un dels carrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: