Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un conductor agressiu colpeja i mossega els dits d’uns policies a Tarragona

L’home havia fugit amb el cotxe mentre els agents el multaven

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 08 Juliol 2019 12:03

Un conductor agressiu increpa, colpeja i mossega els dits d’uns agents policials a Tarragona. Els fets van tenir lloc aquest divendres a la urbanització de la Móra. Un veí va alertar la Guàrdia Urbana que un conductor havia estat a punt d’atropellar-lo en aparcar un cotxe esportiu sobre la vorera. En localitzar el vehicle, la patrulla va procedir a imposar la multa per la infracció. Aleshores va aparèixer el conductor i va exigir als agents que no el multessin. En fer-ne cas omís, l’home, de 32 anys, va començar a cridar-los i insultar-los. Acte seguit va arrencar el cotxe amb una de les portes obertes i va donar un cop a un dels agents. Posteriorment dues patrulles van localitzar-lo i, quan procedien a detenir-lo, l’home, molt agressiu, va propinar un cop de puny a un agent i va mossegar els dits de la mà a un altre.

Segons l’atestat policial, els agents de la Guàrdia Urbana li van ordenar diverses vegades que desistís del seu comportament i que col·laborés. Però el conductor, que no va voler ensenyar el seu carnet de conduir, es va mantenir agressiu i va resistir-se a la detenció. Primer va colpejar amb els talons un vehicle estacionat que hi havia darrere seu i després va acabar agredint els agents. La Guàrdia Urbana va detenir-lo per atemptat a agents de l’autoritat i danys lleus.

Durant el trasllat del detingut a dependències hospitalàries per l’habitual informe mèdic, l’home va perdre el coneixement. Minuts després, el detingut va explicar als agents que patia crisis epilèptiques severes i sense control mèdic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: