Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una veïna de Vila-seca denuncia el robatori d'una moto al pàrquing de la seva comunitat

La noia ha denunciat el robatori davant els Mossos i la Policia Local i retreu als agents que no s'hagin mobilitzat per ajudar-la

Cartell de la moto robada aquest matí en un immoble de Vila-seca publicat per la veïna afectada Cartell de la moto robada aquest matí en un immoble de Vila-seca publicat per la veïna afectada CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Juliol 2019 22:07

La veïna de Vila-seca Laura O. ha denunciat, aquest dimarts 2 de juliol, cap a les 06:30h del matí, el robatori d'una moto Kawasaki ZX10R Black Sapphire quan es disposava a agafar-la com cada dia per anar a treballar. Segons la víctima, el vehicle ha estat robat del pàrquing de la comunitat on resideix, a la zona del Parc de la Formiga. La noia sospita que els lladres estiguin compinxats amb algun veí ja que no s'ha trobat forçat cap dels accessos al pàrquing i ha estat l'únic vehicle sustret.

La noia s'ha adreçat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Vila-seca-Salou per denunciar el robatori però, segons el seu relat, els agents li han dit que en aquell moment no podien fer res i que no podien sortir a buscar-la, tot i la proximitat de la comissaria amb l'immoble on s'han produït els fets. Aleshores, la víctima també s'ha dirigit amb la mateixa intenció a la comissaria de la Policia Local de Vila-seca, que li han comunicat que no podien registrar la denúncia fins a partir de les 9 del matí. 

La Laura no confia de l'efectivitat dels cossos policials i ha demanat la col·laboració ciutadana per poder localitzar la moto. Si algú té alguna dada o l'ha vist, pot posar-se en contacte amb els números 656848965 o 620036664.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: