Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Desmantellen a Valls una grup organitzat que distribuïa marihuana arreu de l'Estat espanyol

Ingressen a presó quatre dels cinc detinguts, acusats de conrear i repartir las substància en diferents enclavaments per evitar la investigació policial

una agent de la Policía Nacional en un dels cultius indoor de marihuana incautats una agent de la Policía Nacional en un dels cultius indoor de marihuana incautats POLICÍA NACIONAL
Successos ACN
Dimarts, 25 Juny 2019 13:53

La Policía Nacional ha desarticulat a Valls un grup organitzat que proveïa de marihuana ha diferents distribuïdors de la resta de l'Estat. Agents d'aquest cos han detingut cinc persones, quatre de les quals ja han ingressat a la presó per ordre judicial, que disposaven de diversos conreus indoor de marihuana en aquest municipi. Precisament, l'operatiu policial va incloure cinc escorcolls en diversos habitatges de Valls, on van trobar 1.515 planetes de marihuana, 11,812 quilos de cabdells preparats per a distribuir, pistoles d'aire comprimit, una carabina, 59 làmpades de calor, 46 balastos, dos verificadors, quatre ventiladors, dotze extractors i filtres de carboni. Als cinc detinguts se'ls imputa delictes de pertinença a grup criminal i contra la salut pública.

La investigació va començar el passat mes de febrer, quan la Policia Nacional va tenir informació que persones residents a Valls podrien estar conreant marihuana per vendre-la posteriorment en grans quantitats. Segons el mateix cos, el grup estava perfectament organitzat, amb repartiment de tasques concretes per a cadascú, i adoptava mesures de seguretat per evitar la investigació policial com repartir els estupefaents en diferents enclavaments.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: