Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detinguts quadre lladres gràcies a la foto que els va fer un turista a qui acabaven de robar a Tarragona

Els Mossos també relacionen els arrestats amb tres robatoris a l'interior de vehicle a Salou

Detall d'una sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Detall d'una sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 21 Juny 2019 15:12

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts tres homes i una dona acusats d’un robatori amb força a l’interior d’un vehicle aparcat a l’àrea de descans del Pont del Diable de l’AP-7, a Tarragona. Uns turistes estaven visitant el monument i, quan tornaven al pàrquing, van observar tres homes que trencaven un vidre del seu cotxe i en sostreien objectes. Tot seguit, els lladres van sortir corrents i van pujar a un vehicle per fugir del lloc. Una de les víctimes va poder fer una foto al vehicle dels autors del robatori i anotar la matrícula. Amb aquesta informació els Mossos els van localitzar i detenir quan aparcaven el cotxe a l’avinguda Carles Buigas de Salou.

Durant l’escorcoll se’ls va intervenir 1.200 euros en efectiu i bitllets d’altres monedes. A l’interior del vehicle van localitzar una palanca tipus pota de cabra, una cartera buida, una ràdio de cotxe, un telèfon mòbil i, amagada sota una caixa al maleter, una tauleta electrònica de gamma alta amb la inscripció d’un nom que no es corresponia a cap dels detinguts.

Els detinguts són tres homes i una dona, de 26, 31, 34 i 50 anys respectivament, tots quatre de nacionalitat colombiana i veïns de Salou. A més, a tots ells se’ls acusa de tres robatoris amb força més a interior de vehicle que haurien comès diumenge passat a Salou. Dijous el jutjat de guàrdia de Tarragona els va deixar en llibertat amb càrrecs.

Prevenció davant els robatoris a interior de vehicle

Els Mossos d’Esquadra recomanen no deixar res de valor dins el vehicle, procurar que altaveus i equips de música quedin ocults, intentar estacionar en llocs il·luminats i, si es pot, instal·lar una alarma al vehicle. En cas de veure alguna persona a prop del vehicle en actitud sospitosa, la policia recorda que s’ha de trucar ràpidament al 112.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: