Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enxampen dos traficants de drogues quan intentaven esquivar un control policial a Vila-rodona

El conductor, que no té permís de conduir, intenta fugir dels Mossos i es resisteix a la detenció

Imatge de la vintena d’embolcalls de cocaïna, un de marihuana i una peça d’haixix d’uns tres centímetres intervingudes pels Mossos d'Esquadra a dos traficants interceptats a l'Alt Camp Imatge de la vintena d’embolcalls de cocaïna, un de marihuana i una peça d’haixix d’uns tres centímetres intervingudes pels Mossos d'Esquadra a dos traficants interceptats a l'Alt Camp MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dijous, 20 Juny 2019 15:14

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts dos traficants de drogues en el marc d’un control preventiu de carretera a la TP-2002 a Vila-rodona. Segons informa la policia catalana, la patrulla va observar que un vehicle pretenia esquivar-los i, quan van escorcollar el turisme, van trobar una vintena d’embolcalls de cocaïna, un de marihuana i una peça d’haixix d’uns tres centímetres. El conductor del vehicle, que no tenia carnet, va saltar una tanca de protecció de la carretera per intentar fugir per uns camps, però va acabar detingut tot i oposar una forta resistència i causar lesions a un dels agents. Els arrestats són veïns del Vendrell, de 45 i 59 anys, i de nacionalitat marroquina.

Tots dos van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar al jutjat de guàrdia de Valls amb l’obligació de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: