Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policia Local de Roda deté un individu que tenia una ordre de recerca i detenció

Els fets van succeir al Roc de Sant Gaietà, quan els efectius de la Policia Local feien patrullatge de seguretat per la zona

Imatge d'arxiu d'uns agents de la Policia Local de Roda de Berà Imatge d'arxiu d'uns agents de la Policia Local de Roda de Berà CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Dimarts, 18 Juny 2019 21:38

Ahir dilluns 17 de juny, agents de la Policia Local de Roda de Berà varen detenir un home de 51 anys, veí de Castellet i la Gornal i que correspon a les inicials GSS, que tenia una ordre de recerca i detenció segons el Jutjat Penal 1 de Vinaròs (Baix Maestrat) per resistència i desobediència.

Un cop detingut i feta la lectura dels drets per part de la Policia, l’individu va ser traslladat a la caserna del Cos de Mossos d’Esquadra a disposició de l’autoritat reclamant.

Els fets van succeir cap a quarts de dues de la tarda al Roc de Sant Gaietà, quan els efectius de la Policia Local feien patrullatge de seguretat per la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: