Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enxampen "in franganti" un home que intentava robar una benzinera de Torredembarra

La Policia Local va observar com un home manipulava la màquina de subministrament d’aire a pressió per poder fer-se amb les monedes que hi havia a l’interior

Els agents van observar, enmig de la foscor, com un home manipulava la màquina de subministrament d’aire a pressió per rodes amb uns estris contundents Els agents van observar, enmig de la foscor, com un home manipulava la màquina de subministrament d’aire a pressió per rodes amb uns estris contundents POLICIA LOCAL DE TORREDEMBARRA
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 17 Juny 2019 21:28

Agents de la Policia Local de Torredembarra han detingut, in fraganti, una persona com a presumpte autor de robatori amb força, veí de Torredembarra i amb antecedents policials.

Els fets van tenir lloc diumenge, al voltant de les 5 de la matinada, a les instal·lacions de la benzinera Cepsa, a Torredembarra. Els agents van observar, enmig de la foscor, com un home manipulava la màquina de subministrament d’aire a pressió per rodes amb uns estris contundents, tot per poder fer-se amb les monedes que hi havia a l’interior. A més, va causar danys a altres màquines de la benzinera a les quals no va poder accedir al moneder interior.

Tot i l’audàcia del lladre per no ser enxampat, els agents van poder detenir-lo just quan fugia del lloc. Posteriorment, el detingut va passar a disposició judicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: