Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut per agredir una dona a Torredembarra

Tots dos es van conèixer la mateixa nit i van anar a l'habitatge del noi / L'endemà al matí van discutir i la noia va ser agredida i feta fora de l'habitatge

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local de Torredembarra Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local de Torredembarra ARXIU / INFOCAMP
Successos Redacció Infocamp
Dijous, 13 Juny 2019 07:22

Agents de Policia Local de Torredembarra van detenir aquest dilluns un individu com a presumpte autor d’un delicte de lesions a una dona. Els fets van ocórrer ahir a primera hora del matí al domicili del presumpte agressor a Torredembarra. Tots dos es van conèixer la mateixa nit i van anar a l’habitatge del noi. L’endemà al matí van mantenir una forta discussió i la noia va ser agredida i feta fora de l’habitatge.

La víctima va realitzar una trucada al telèfon d’emergències. Al lloc dels fets es va presentar una dotació sanitària i posteriorment va ser traslladada al centre mèdic per les lesions d’importància que presentava. Els agents del cos de Policia Local van atendre la víctima i posteriorment van detenir a l’agressor per un presumpte delicte de lesions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: