Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc decreta tres dies de dol pel nen que va morir atropellat pel cotxe familiar

La família, provinent de Huesca, estava de visita turística amb uns amics

L'Ajuntament de Montblanc ha col·locat la bandera a mitja asta amb un crespó negre L'Ajuntament de Montblanc ha col·locat la bandera a mitja asta amb un crespó negre AJUNTAMENT DE MONTBLANC
Successos ACN
Dilluns, 10 Juny 2019 11:06

L’Ajuntament de Montblanc ha decretat tres dies de dol per l’atropellament mortal d’un nen de tres anys aquest diumenge a la tarda. El consistori montblanquí ha col·locat la bandera a mitja asta amb un crespó negre. El petit va ser atropellat accidentalment per la mare mentre aquesta maniobrava el vehicle familiar en una zona d’aparcament de la vila. Segons fonts municipals, la tragèdia va ocórrer pels volts de les set de la tarda al cèntric pàrquing de Sant Miquel. Els pares, amb un fill únic, són veïns de Huesca i estaven de visita turística a Montblanc junt amb una altra parella, també amb fills petits. El vehicle dels amics es va avariar. Quan una grua ja recollia el cotxe, la mare del menor va començar a maniobrar el seu, un vehicle tot terreny, per treure'l de l’aparcament i aleshores es va produir el fatal atropellament.

Tot i que els familiars van traslladar ràpidament l’infant al Centre d’Atenció Primària i es van activar dues ambulàncies i un helicòpter del SEM, no es va poder fer res per salvar-li la vida. L'Ajuntament de Montblanc expressa el condol i dona tot el suport als familiars del nen mort.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: