Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Agressió violenta a una jove que alimentava uns gats a Coma-ruga

Segons denuncia una veïna de la zona, l'individu hauria amençat la noia amb un ganivet al coll, l'hauria llençat al terra i li hauria trencat les dents

Imatge d'arxiu d'una colònia de gats ferals al Vendrell Imatge d'arxiu d'una colònia de gats ferals al Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Successos Redacció Infocamp
Diumenge, 09 Juny 2019 13:15

Una jove de 18 anys va ser agredida la nit d'aquest dissabte quan es disposava a alimentar uns gats ferals a la zona d'El Palmeral de Coma-ruga, al Vendrell. Segons el relat de la veïna E.G.A., que ha denunciat el cas a les xarxes socials, un home es va apropar a la noia i li va posar un ganivet al coll, mentre l'amenaçava. Després, li hauria colpejat el cap contra el terra fins que li va trencar les dents.

Hores d'ara, es desconeix si el cas s'ha denunciat a la Policia Local del Vendrell o als Mossos d'Esquadra, tal com van avançar alguns veïns. Alguns van assegurar que no descartaven prendre's la justícia pel seu compte. Tampoc se sap si la jove agredida pertanyia a algun grup d'alimentadores de colònies de gats del Vendrell o ho feia a títol personal.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: