Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enxampen a Reus un conductor que gairebé quadruplicava la taxa d’alcohol permesa

És un veí de l’Espluga de Francolí que va donar 0,91 mg/l

Imatge d'arxiu d'un control d'alcoholèmia de la Guàrdia Urbana de Reus Imatge d'arxiu d'un control d'alcoholèmia de la Guàrdia Urbana de Reus ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dijous, 06 Juny 2019 12:02

La Guàrdia Urbana de Reus ha enxampat un conductor que circulava begut, amb una taxa de 0,91 mg/l d’alcohol en aire espirat, gairebé quatre vegades el límit permès -que és de 0,25. Una patrulla va aturar l’home al carrer d’Uruguai pels voltants de la una de la matinada d’aquest dimecres.

El conductor és un veí de l’Espluga de Francolí de 37 anys d’edat. La policia ha instruït diligències judicials per un suposat delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol. Posteriorment, cap a les cinc de la matinada, la policia va localitzar un segon conductor begut, un veí de Tarragona de 49 anys, que va donar un positiu en la prova d’alcoholèmia de 0,71 mg/l, el triple del permès. També es van instruir diligències en el mateix sentit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: