Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pugen a prop d'una quarantena les dotacions que treballen a l'incendi de Pradell de la Teixeta

Els Agents Rurals xifren en 10 hectàrees la superfície afectada i els Bombers tenen gairebé estabilitzat el flanc esquerre

L'incendi forestal de Pradell de la Teixeta L'incendi forestal de Pradell de la Teixeta ELOI TOST / ACN
Successos ACN
Dimecres, 29 Mai 2019 21:05

El dispositiu d'extinció de l'incendi que crema des de dos quarts de cinc de la tarda d'aquest dimecres en una zona boscosa entre Pradell de la Teixeta i la Torre de Fontaubella (ambdues al Priorat) ha augmentat fins a prop de 40 dotacions, 6 de les quals aèries. Des dels Bombers s'indica que el flanc esquerre del foc està pràcticament estabilitzat, i que el cap no avança, per la qual cosa es confia en poder-lo controlar en les pròximes hores.

Els esforços majoritaris es concentren en el flanc dret. Els Agents Rurals estimen que la superfície afectada és de 10 hectàrees, 2 menys que les que preveien inicialment els Bombers. El foc ha obligat a interrompre la línia ferroviària R15 per la proximitat de les flames i Protecció Civil ha activat el pla Ferrocat.

Renfe ha informat que a petició dels Bombers ha interromput la circulació ferroviària al tram Marçà-Falset i Pradell de la R15. Per garantir la mobilitat, Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera per als quatre trens de la línia que resultaran afectats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: