Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enxampen un conductor a 227 km/h per l'AP-7 a Tarragona

Va ser fotografiat per un radar dels Mossos d'Esquadra

El vehicle que conduïa un home a 227 Km/h per l'autopista AP-7 a Tarragona, en una fotografia captada per un radar dels Mossos d'Esquadra El vehicle que conduïa un home a 227 Km/h per l'autopista AP-7 a Tarragona, en una fotografia captada per un radar dels Mossos d'Esquadra MOSSOS D'ESQUADRA / ACN
Successos ACN
Dilluns, 27 Mai 2019 18:15

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un home que circulava per l'autopista AP-7 a l'altura de Tarragona a una velocitat de 227 quilòmetres per hora. Un radar de la policia catalana va capturar la imatge de la infracció, comesa aquest dissabte 25 de maig, poc abans de les cinc de la tarda. El conductor, veí de Reus de 35 anys, circulava a molta velocitat, gairebé doblant el límit permès en aquest tram, on és de 120 quilòmetres per hora.

L'home va ser enxampat, en concret, al punt quilomètric 246,5, segons han informat fonts de Mossos. El cos policial l'ha denunciat penalment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: