Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una dona enxampa uns lladres robant a l’interior de casa seva a l’Espluga de Francolí

Els Mossos detenen un dels sospitosos però els altres dos aconsegueixen fugir

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Divendres, 24 Mai 2019 22:07

Una veïna de l’Espluga de Francolí va enxampar dimecres al matí dos lladres mentre robaven a l’interior de casa seva. En veure’s sorpresos per la propietària, els individus van fugir en un vehicle en direcció a Tarragona. Al cap d’unes hores, una patrulla va localitzar el cotxe al passeig de Rafael Casanova.

Dos dels tres ocupants van fugir a peu en direccions oposades, però el conductor va poder ser identificat. A l’interior del cotxe els mossos van localitzar un tornavís de grans dimensions, una navalla, dos ganivets, dues gorres, pantalons i jerseis foscos, entre d’altres objectes personals, per la qual cosa van detenir l’home acusat d’un suposat delicte de robatori amb força.

La investigació continua oberta per localitzar els altres dos individus. Per la seva banda, el detingut, un veí de Tarragona de 40 anys i nacionalitat marroquina, passarà en les properes hores a disposició judicial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: