Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un passatger agredeix i roba al conductor d’un bus a Tarragona

L’home està de baixa a causa de l’agressió

Imatge d'arxiu d'un autobús de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona Imatge d'arxiu d'un autobús de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 24 Mai 2019 16:47

Un home ha agredit un conductor de l'autobús urbà de Tarragona i li ha robat els diners de la caixa. L’incident va tenir lloc aquest dimarts a la nit dins d'un bus de l'EMT (Empresa Municipal de Transports), d'una línia en direcció al barri de Campclar. L’home es va colar dalt de l’autobús amb un abonament escolar. Quan va passar-li a una altra persona perquè també pugés, el conductor li va retreure l’acció. L’usuari se li va encarar, li va clavar dos cops de puny i li va prendre els diners, que després li van caure per terra.

El conductor va haver de ser atès a l’hospital i ara està de baixa, segons han confirmat fonts de la Guàrdia Urbana que va desplaçar-se fins al lloc dels fets, junt amb Mossos d’Esquadra. A hores d’ara, però, no s’ha presentat denúncia. Fonts municipals recorden que els autobusos incorporats des del 2008 ja porten mampara per protegir l’espai del conductor.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: