Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Desmantellen una plantació de marihuana en un xalet de Miami Platja

És la tercera actuació en segones residències d’aquest nucli de Mont-roig des de principi d’any

Dos agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Mont-roig del Camp, d'esquenes, en una plantació de marihuana a l'interior d'un xalet de Miami Platja Dos agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Mont-roig del Camp, d'esquenes, en una plantació de marihuana a l'interior d'un xalet de Miami Platja GUÀRDIA CIVIL
Successos ACN
Divendres, 24 Mai 2019 15:05

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Mont-roig del Camp van desmantellar dijous una plantació amb 170 plantes de marihuana en un xalet de Miami Platja i en van detenir els responsables, dos veïns de Barcelona de 25 anys. Segons informa l’institut armat, aquesta és la tercera actuació de les mateixes característiques que fan, des de principi d’any, en segones residències del nucli costaner. En aquest cas, l’habitatge era propietat del pare d’un dels detinguts i s’hi havia fet una escomesa elèctrica doble per alimentar l’elevada demanda energètica de la plantació.

El dispositiu conjunt a l'interior de l'habitatge va permetre descobrir 173 plantes de marihuana en estat de floració, 100 grams de cabdells de marihuana i sistemes de ventilació, d’il·luminació i de control de temperatura i humitat.

Els dos joves que s’encarregaven de la plantació van quedar detinguts pels suposats delictes de tràfic de drogues i defraudació del fluid elèctric, i posats a disposició del jutjat de guàrdia de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: