Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vuit dotacions dels Bombers treballen en un incendi a Cornudella de Montsant

L'avís s'ha rebut cap a un quart d'una del migdia

Nou dotacions terrestres i un helicòpter bombarder treballen en l'incendi forestal de Cornudella de Montsant Nou dotacions terrestres i un helicòpter bombarder treballen en l'incendi forestal de Cornudella de Montsant BOMBERS
Successos ACN
Dijous, 23 Mai 2019 15:03

Un incendi al terme de Cornudella de Montsant ha mobilitzat vuit dotacions terrestres i tres mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat. L’incendi s’ha declarat al voltant d’un quart d’una del migdia, en concret a les 12:19 hores.

Fonts dels Bombers han informat que dos mitjans aeris ja estan retirant i que es mantindrà l’helicòpter bombarder en les tasques d'extinció d'aquest foc, que crema vegetació.

L’avís s’ha donat prenent de referència la carretera TV-7021 al punt quilomètric 6, si bé aquesta via que connecta els municipis de Cornudella i la Morera de Montsant no ha hagut de ser tallada al trànsit, segons han confirmat fonts del Servei Català de Trànsit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: