Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ingressa a presó un lladre per assaltar uns joves a Montblanc

És un delinqüent habitual que va encarar-se a la policia

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dijous, 23 Mai 2019 10:59

Un lladre ingressa a presó per assaltar amb violència i intimidació un grup de joves la nit de divendres a dissabte a Montblanc. Els fets van tenir lloc al passeig de l’Estació. L’home anava vestit i de fosc i protegia el seu rostre amb gorra, tapaboques i ulleres. Va amenaçar una noia amb una navalla perquè li dones diners. Finalment només va aconseguir una quantitat inferior a 10 euros que li va donar un dels joves i va fugir. L’home, veí de Montblanc de 33 anys d’edat, és un delinqüent habitual del municipi. Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local van traslladar-se a la zona. Una patrulla va veure'l pel carrer Major passada la mitjanit. En el moment de la detenció l’individu es va mostrar molt agressiu.

En reconeixe'l pel carrer Major es donar avís a la resta de patrulles de qui es tractava. D’aquesta manera, els agents van poder dirigir el dispositiu cap al domicili de l’individu. Al voltant de les 2.25 hores, agents dels mossos i de la Policia Local van veure l'home a la zona on estaven fent el dispositiu i, tot i que aquest va intentar fugir, el van poder interceptar i detenir, segons informen fonts policials.

Durant la detenció, l’home es va mostrar molt agressiu donant puntades de peu i amenaçant els policies. En l’escorcoll, li van trobar la navalla amb què havia amenaçat la seva víctima i els diners que havia robat. El detingut, amb diversos antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Valls i es va decretar el seu ingrés a presó.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: