Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llibertat provisional per al conductor drogat que va atropellar mortalment un vianant a la Pineda

La magistrada li retira el permís de conduir i l’obliga a comparèixer cada quinze dies

Un pas de vianants al passeig de Pau Casals de la Pineda, en una imatge d'arxiu Un pas de vianants al passeig de Pau Casals de la Pineda, en una imatge d'arxiu CEDIDA A L'ACN
Successos ACN
Dimecres, 22 Mai 2019 16:20

El jutjat d'instrucció número 4 de Tarragona, en funcions de guàrdia, ha deixat en llibertat provisional el conductor detingut dimarts a la tarda per atropellar mortalment un vianant a la Pineda, a Vila-seca. Segons ha informat el TSJC, la magistrada li ha retirat el permís de conduir i l’obliga a comparèixer cada quinze dies als jutjats. La causa està oberta pels delictes d'homicidi imprudent i conducció sota els efectes de substàncies estupefaents, atès que el test de drogues va revelar que havia consumit haixix i metamfetamina. L’home, un veí de Salou de 56 anys i nacionalitat espanyola, també va donar un resultat positiu en la prova d’alcoholèmia amb una taxa de 0,69 mg/l.

Les diligències s'enviaran al jutjat d'instrucció 3 de Tarragona que, per data de fets, serà l'encarregat de seguir amb la instrucció del cas.

Segons fonts properes al cas, en el moment dels fets l’home estava fent un avançament en línia contínua i a més velocitat de la permesa.

La víctima, un home rus de 46 anys, creuava el pas de vianants del passeig de Pau Casals amb el carrer Monestir de Poblet, a l’altura dels pins de Mariscal.

L’accident va passar poc després d’un quart de dues de la tarda. La víctima, que anava en parella, va morir pràcticament a l’acte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: