Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor un menor per una descàrrega en una torre elèctrica a la Selva del Camp

L’accident mortal ha tingut lloc darrere de l’institut on estudiava el nen

 Bombers i agents dels Mossos desplegats a l'institut de la Selva del Camp, on un estudiant ha mort a la torre elèctrica ubicada darrere del centre escolar Bombers i agents dels Mossos desplegats a l'institut de la Selva del Camp, on un estudiant ha mort a la torre elèctrica ubicada darrere del centre escolar NÚRIA TORRES / ACN
Successos ACN
Dimecres, 22 Mai 2019 12:43

Un nen ha mort aquest dimecres al matí per una descàrrega en una torre elèctrica de la Selva del Camp. Segons fonts municipals, el menor d’edat s’hauria enfilat sol a la torre per circumstàncies que es desconeixen. La torre es troba en una zona boscosa, just arran un petit barranc, a escassos metres de l’IES Joan Puig i Ferreter on estudiava el nen, d'uns 13 anys d’edat. L’avís l’han donat uns alumnes en veure guspires i alguna cosa que queia de la torre elèctrica i que, tot seguit, s'hi declarava un petit incendi de vegetació. L’Ajuntament de la Selva ha declarat una jornada de dol i s’han suspès tots els actes previstos per avui i demà. A l’institut i a l'escola s’han mantingut les classes.

Els guàrdies municipals de la Selva del Camp han trobat aquest dimecres al matí el cadàver del menor al costat de la torre elèctrica, molt a prop de l’institut Joan Puig i Ferreter i de l’escola Abel Ferrater del municipi. Guàrdies municipals i Bombers s’han desplaçat fins al lloc dels fets i han localitzat el cos sense vida d’un jove amb signes d’haver patit una electrocució. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir les causes de la mort i s'ha activat un equip de psicòlegs.

L’alcalde de la Selva, Jordi Vinyals, ha manifestat la seva consternació i ha expressat el condol a la família i amics del nen. Segons ha relatat l’alcalde, la víctima és un alumne de l’institut que hauria anat sol fins a la torre elèctrica i s'hi hauria enfilat per motius que s’investiguen, fora de l’horari escolar -l’accident s’ha produït poc després de les vuit del matí- i de l’àmbit del centre. Amb tot, la torre es troba a pocs metres del recinte. Una porta posterior dona accés a aquesta zona barrancosa.

L’alcalde ha reiterat que les línies elèctriques passen per fora del complex educatiu i que mai s'havia patit una tragèdia similar en aquest poble de 5.700 habitants. A més, el poble ha patit un petit tall de subministrament elèctric que se sospita que té relació amb l'incident. Fins a la zona s’han desplaçat efectius dels Bombers, dels Mossos i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a més de la comitiva judicial i autoritats, com el delegat d’Ensenyament i el delegat del Govern a Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: