Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S’enfronta a tres anys de presó per emmagatzemar milers de cartes i peluixos de Pokémon i Pikachu falsificats

L’acusat és l’administrador d'una empresa de comerç majorista i minorista ubicada al polígon Francolí de Tarragona

Imatge d'arxiu de l'Audiència Provincial de Tarragona Imatge d'arxiu de l'Audiència Provincial de Tarragona ARXIU / ACN
Successos ACN
Dimarts, 21 Mai 2019 14:53

La fiscalia demana tres anys de presó per l’administrador d’una empresa del polígon Francolí de Tarragona que emmagatzemava 13.000 cartes i 1.281 peluixos que reproduïen els símbols de Pokémon i Pikachu, dues marques titularitat de Nintendo, sense consentiment de reproducció ni de comercialització. La troballa la va fer la Guàrdia Civil el 10 de febrer del 2017 durant una inspecció fiscal al magatzem de l’empresa, dedicada al comerç majorista i minorista. L’home, d’origen xinès, està acusat d’un suposat delicte contra la propietat intel·lectual. A més de la pena de presó, la fiscalia li demana 8.640 euros de multa i que indemnitzi la multinacional japonesa amb 15.412,5 euros -el benefici que hauria pogut obtenir amb la venda del material-.

La firma constava com a empresa de comerç majorista i minorista d’articles d’ús domèstic, peces de roba, complements tèxtils i de cuir. El ministeri públic també assenyala la societat empresarial com a responsable civil subsidiària i sol·licita la destrucció dels productes intervinguts. El cas arribarà a judici als jutjats penals de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: