Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enxampen a Reus un conductor begut que triplicava la taxa permesa

Li han obert diligències per un delicte contra la seguretat del trànsit

La Guàrdia Urbana ha instruït diligències penals a un conductor per un positiu d’alcoholèmia de 0,83mg La Guàrdia Urbana ha instruït diligències penals a un conductor per un positiu d’alcoholèmia de 0,83mg REUS.CAT
Successos ACN
Dilluns, 20 Mai 2019 11:02

La Guàrdia Urbana de Reus va enxampar la nit de dissabte a diumenge un conductor begut que triplicava la taxa d'alcohol permesa. Segons informa el cos policial, una patrulla d'agents va obrir diligències judicials contra el conductor d’un turisme Hyundai Coupe, un veí de Reus de 32 anys, el qual va donar un resultat positiu de 0,83 mg/l d'alcohol en aire espirat en la primera prova d'alcoholèmia practicada i que, posteriorment, no va col·laborar a fer la segona prova.

Els agents van aturar el conductor a dos quarts de dues de la matinada a l'avinguda de Salou. Han instruït diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: