Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es desprèn un fragment de la cornisa de l’Antiga Audiència de Tarragona

Per seguretat s’ha acordonat la zona on han caigut les pedres i s'instal·larà una bastida per accedir a l'edifici

L'entrada de l'Antiga Audiència de Tarragona, amb una zona acordonada L'entrada de l'Antiga Audiència de Tarragona, amb una zona acordonada CEDIDA
Successos ACN
Divendres, 17 Mai 2019 14:34

Un fragment de la cornisa de la façana de l’Antiga Audiència de Tarragona s’ha desprès aquest divendres al matí. Segons fonts municipals cap persona s’ha vist afectada per la caiguda de les pedres que, tal i com han assegurat, eren de petites dimensions.

Per raons de seguretat i davant el risc que hi pugui haver nous despreniments la Guàrdia Urbana ha acordonat la zona. Aquesta tarda s'instal·larà una bastida per garantir l'accés a l'edifici durant el cap de setmana i la setmana que ve es col·locarà una xarxa protectora.

Fins diumenge a l’Antiga Audiència hi ha previstos diversos actes del festival Tarraco Viva. El que s'havia de fer aquesta tarda s'ha traslladat als jardins del Camp de Mart. L'edfici patrimonial també és molt visitat, especialment els matins, per grups d’escolars d’arreu, ja que a l’interior s’hi exposa una maqueta de grans dimensions de la Tarraco romana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: