Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Intervenen prop de 1.400 plantes de marihuana en un habitatge unifamiliar de Miami Platja

El responsable, que ha quedat detingut, havia llogat el domicili amb l'únic objectiu de produir droga

Dos agents dins la plantació de marihuana desmantellada en un habitatge de Miami Platja Dos agents dins la plantació de marihuana desmantellada en un habitatge de Miami Platja GUARDIA CIVIL
Successos ACN
Dijous, 16 Mai 2019 07:20

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Mont-roig del Camp han intervingut prop de 1.400 plantes de marihuana en un habitatge unifamiliar de Miami Platja i han detingut el responsable de la plantació. Segons l’institut armat, l’home havia llogat el domicili a principis d’any amb l’únic objectiu de produir droga de forma intensiva. La investigació va començar al març arran d’una informació anònima relacionada amb un cultiu interior de marihuana a la urbanització Pino Alto. Els agents van comprovar que s’havien instal·lat molts aparells d’aire condicionat i extractors, que la casa desprenia olor a marihuana i que s’hi havia fet una doble escomesa elèctrica. Alhora, es va confirmar que s’havia punxat la llum.

Divendres passat ambdós cossos policials van accedir a l’interior de l’habitatge, on van trobar 1.393 plantes de marihuana en diferents fases de creixement, 394 grams de cabdells de marihuana en un assecador, així com sistemes de ventilació, d’il·luminació i de control de temperatura i humitat. Els agents van detenir l’inquilí de l’habitatge i encarregat de la plantació per tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. L’home va quedar a disposició del jutjat d’instrucció número 1 de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: