Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Extingit l'incendi forestal de Montferri, que ha cremat 16,3 hectàrees

Els Agents Rurals treballen amb la intencionalitat com a principal hipòtesi de la causa del foc

Zona afectada per l'incendi de Montferri Zona afectada per l'incendi de Montferri BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos ACN
Dimarts, 14 Mai 2019 06:35

Els Bombers han donat per extingit l'incendi forestal de Montferri (Alt Camp), cap a les deu de la nit, d'aquest dilluns. El foc va començar diumenge al vespre a la zona de La Cargola i ha cremat finalment 16,3 hectàrees, segons els Agents Rurals. La zona, majoritàriament de pic blanc i argelaga, ja va patir un incendi el 2009. El foc ja es va donar per estabilitzat poc abans de la mitjanit de diumenge. Els Agents Rurals investiguen les causes de l'incendi amb l'ajuda d'un gos i treballen amb la intencionalitat com a principal hipòtesi.

Durant la nit del diumenge al dilluns, el vent de mestral s'ha concentrat més en la zona del Baix Camp i no ha complicat les tasques d'extinció. Els efectius han pogut mantenir el perímetre estable. Després del relleu del matí, 14 dotacions terrestres han continuat treballant-hi fins a l'extinció definitiva. També s'ha utilitzat el suport aeri de dos avions de vigilància i atac i d'un helicòpter bombarder.

El foc va provocar que es tallés preventivament la carretera T-204, però al voltant de dos quarts de tres de la matinada ja ha quedat reoberta. No ha calgut fer desallotjaments ni confinaments de nuclis urbans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: