Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen un home per la mort d'un altre en una baralla a Reus

La víctima va resultar ferida per arma blanca i va morir després a l'hospital

Els Mossos han detingut un home per la seva implicació en la mort d'un altre a Reus. La víctima presentava ferides d'arma blanca Els Mossos han detingut un home per la seva implicació en la mort d'un altre a Reus. La víctima presentava ferides d'arma blanca MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dilluns, 13 Mai 2019 10:29

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per la mort d'un altre en una baralla diumenge a la tarda a Reus. Els fets van tenir lloc cap a un quart de vuit, quan els Mossos van saber que s'havia produït una baralla al carrer Benidorm. Un home va resultar ferit per arma blanca. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va morir més tard.

Els agents van poder detenir l'autor de l'agressió al seu domicili, un home de 27 anys i de nacionalitat guineana. La Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona ha obert una investigació per esclarir les causes de la mort.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: