Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Estabilitzat l'incendi forestal que ha cremat 15 hectàrees de vegetació a Montferri

Els Bombers segueixen treballant durant la nit perquè encara no està controlat

L'incendi forestal de vegetació a Montferri, que es va proclamar el diumenge 12 de maig L'incendi forestal de vegetació a Montferri, que es va proclamar el diumenge 12 de maig BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos ACN
Dilluns, 13 Mai 2019 08:43

Els Bombers segueixen treballant en l'incendi que ha cremat 15 hectàrees de vegetació a Montferri després de donar-lo per estabilitzat diumenge a la nit, cap a un quart de dotze. El foc ha afectat una zona de vegetació regenerada, que ja havia cremat el 2019, i hi havia força combustible gruixut. Nou dotacions han treballat durant la nit per rematar-lo bé i evitar qualsevol revifada amb l'entada de vent.

La carretera T-204, que s'havia tallat entre els quilòmetres 4 i 4,5 en els dos sentits de la marxa, ha quedat reoberta cap a dos quarts de tres de la matinada. Un cop fet el relleu aquest matí, 14 dotacions segueixen amb les tasques d'extinció, i a les 9 del matí s'incorporaran també dos avions de vigilància i atac.

Els Bombers van rebre l'avís a dos quarts de vuit de la tarda i van activar una vintena de dotacions terrestres per extingir el foc, a més de quatre avions i un helicòpter. Al lloc, situat a la zona de La Cargola, també es van desplaçar efectius dels Mossos d'Esquadra, del cos d'Agents Rurals i una desena de vehicles de la Federació d'Agrupacions de Defensa Forestal del Penedès i el Garraf.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: