Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor el periodista torrenc Xavier Zaragoza

Zaragoza, que tenia 34 anys, ha mort la nit d'aquest divendres, 10 de maig, a causa d'un infart

Xavier Zaragoza Xavier Zaragoza CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Mai 2019 10:14

El periodista nascut a Torredembarra i resident a Tarragona, Xavier Zaragoza, ha mort la nit d'aquest divendres, 10 de maig, a causa d'un infart. El periodista tenia 34 anys i era molt conegut al territori per la seva professió i per la seva vinculació amb entitats socials i culturals com el Ball de Cavallets de Torredembarra, el Ball de Dames i Vells de Tarragona, TGN Swing i Komando Nits Q.

Actualment, Zaragoza exercia al Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Cambrils i, recentment, havia estat el responsable de comunicació d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Camp de Tarragona. Anteriorment, entre altres mijtans, Zaragoza va col·laborar amb el Més Tarragona i el Diari de Tarragona i va ser locutor a Ona La Torre. També havia estat responsable de comunicació de la Sala Trono de Tarragona.

A més a més, havia desenvolupat una activa tasca professional molt activa durant molt de temps en entitats del tercer sector, especialment en entitats com el Casal l'Amic, on va treballar durant una llarga etapa. Durant anys, el Xavi va treballar en el món del lleure, com a comunicador, però també va formar-se com a director de lleure i va treballar en aquest àmbit.

Els ajuntamnents de Torredembarra, de Cambrils i de Tarragona, entre altres institucions i entitats, ha fet arribar el seu condol a través del seu compte de Twitter: "Consternats per la mort del jove periodista torrenc Xavi Zaragoza. El nostre més sentit condol a la família i els amics".

Des de l'equip de l'InfoCamp, fem arribar el nostre condol a la família i a les amistats del Xavi. Que la terra et sigui lleu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: