Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos detinguts per robar una tona de coure de cablejat telefònic al Baix Camp

Les mateixes persones havien estat arrestades pels Mossos per cometre el mateix tipus de robatori finals de l'any passat

Imatge d'arxiu d'uns agents dels Mossos d'Esquadra a l'interior d'un vehicle Imatge d'arxiu d'uns agents dels Mossos d'Esquadra a l'interior d'un vehicle ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimecres, 08 Mai 2019 15:07

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona i un home pel robatori d'una tona de coure de cable telefònic a les poblacions de Pratdip, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Mont-roig del Camp i Riudecols. Les investigacions han permès relacionar-los amb un total d'onze fets: vuit robatoris amb força i tres furts. També se'ls imputa un suposat delicte de desordres públics. A principis de febrer es van detectat diversos robatoris de cable telefònic en zones properes a Mont-roig del Camp i la carretera T-310.

Els mossos van constatar que es tractava d'uns fets molt similars als que es van produir a finals de 2018 i va acabar amb la detenció de sis persones el passat gener. Analitzant la forma d'actuació van concloure que un home i una donat d'aquest mateix grup en serien els autors.

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona i un home pel robatori d'una tona de coure de cable telefònic a les poblacions de Pratdip, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Mont-roig del Camp i Riudecols. Les investigacions han permès relacionar-los amb un total d'onze fets: vuit robatoris amb força i tres furts. També se'ls imputa un suposat delicte de desordres públics.

A principis de febrer es van detectat diversos robatoris de cable telefònic en zones properes a Mont-roig del Camp i la carretera T-310. Els mossos van constatar que es tractava d'uns fets molt similars als que es van produir a finals de 2018 i va acabar amb la detenció de sis persones el passat gener. Analitzant la forma d'actuació van concloure que un home i una donat d'aquest mateix grup en serien els autors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: