Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una aplicació de geolocalització del mòbil permet detenir un home amb dos dispositius robats a Salou

El detingut, amb més de 170 antecedents policials, queda en llibertat amb càrrecs

Detall d'una sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Detall d'una sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimarts, 07 Mai 2019 21:48

Una aplicació de geolocalització del mòbil ha permès als Mossos d’Esquadra detenir un home que havia comprat dos dispositius robats a Salou. Dissabte passat una persona va denunciar que en una botiga del municipi li havien sostret la bossa de mà amb objectes personals i dos telèfons d’alta gamma valorats ambdós en 1.400 euros. Diumenge, la denunciant, mitjançant l’aplicació de geolocalització dels dispositius, va poder situar els seus telèfons en un descampat del carrer Ponts dels Estanyets de Salou, atès que va provar de trucar a un d’ells i va poder escoltar com sonava.

Immediatament, va trucar al 112 i una patrulla de Mossos d’Esquadra va comprovar els fets. Els agents es van adreçar a una barraca que hi havia a la vora i van identificar un home que estava en possessió dels dos telèfons mòbils furtats.

L’home va relatar als agents un argument poc creïble de la procedència dels telèfons mòbils i, davant de tots els indicis incriminatoris, va quedar detingut per un delicte de receptació -per adquirir un objecte de procedència il·lícita.

El detingut és un home de 67 anys, de nacionalitat algeriana i domicili desconegut, que acumula 170 antecedents dels diferents cossos policials. Dilluns va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Tarragona, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: