Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona blindarà la Rambla contra possibles atacs terroristes amb 150 nous bancs i blocs de pedra

El nous pilons de seguretat estaran instal·lats durant els mesos d’estiu i tindran un cost de 55.000 euros

La Rambla Nova de Tarragona amb tanques de formigó barrant el pas a la circulació per la vorera central per evitar possibles atemptats, el passat 30 d'agost del 2017 La Rambla Nova de Tarragona amb tanques de formigó barrant el pas a la circulació per la vorera central per evitar possibles atemptats, el passat 30 d'agost del 2017 ROGER SEGURA / ARXIU / ACN
Successos ACN
Dilluns, 06 Mai 2019 16:15

L’Ajuntament de Tarragona instal·larà 63 bancs i 93 blocs de pedra a la Rambla Nova i a les rambles President Companys i Francesc Macià per protegir-les de l’entrada de vehicles. Segons informa el consistori, els nous elements de seguretat seguiran la mateixa estètica dels que ja hi ha a la primera coca de la Rambla Nova des de l’any 2018 i substituiran les actuals tanques de formigó de tipus ‘New Jersey’. Les peces, amb un pressupost de licitació de 55.000 euros, està previst que estiguin instal·lades durant els mesos de l’estiu.

La compra d’aquest material s’emmarca en els plans de prevenció antiterrorista arran dels atemptats de l’agost del 2017 a la Rambla de Barcelona i a Cambrils.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: