Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor el conductor del turisme accidentat aquest diumenge a l'N-340 a Altafulla

L'home i veí de Valls va ser traslladat a l'hospital després del xoc amb una furgoneta però no se li ha pogut salvar la vida

Imatge d'arxiu d'un vehicle del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) Imatge d'arxiu d'un vehicle del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ARXIU / INFOCAMP
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 15 abril 2019 08:47

Un home de 86 anys i veí de Valls ha mort després de patir un accident aquest diumenge a la N-340, a Altafulla. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit i per causes que s'estan investigant, pocs minuts després de les quatre de la tarda una furgoneta i un turisme van xocar. Com a conseqüència de la col·lisió, el conductor del turisme va resultar ferit greu i va ser traslladat a l'Hospital Joan XXIII, on ha mort. Dues persones més van resultar ferides lleus i van ser traslladades a l'hospital de Santa Tecla.

L'accident va provocar retencions en tots dos sentits de la marxa. Aquesta és la 40a víctima mortal a les carreteres catalanes d'aquest 2019.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: