Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Enxampen dos turistes que sortien d'un hotel de Salou amb el maleter ple de marihuana

La propietària de l'establiment va avisar la policia per una discussió amb aquests clients

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra a Salou Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra a Salou ARXIU / ACN
Successos ACN
Dijous, 11 abril 2019 16:07

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos turistes a Salou per tràfic de drogues. Els individus havien acabat de deixar un hotel d'aquesta població costanera i es disposaven a marxar en cotxe quan van ser interceptats per la policia. Duien el maleter carregat amb diverses bosses plenes de cabdells de marihuana, amb un pes total de 1.680 grams. Segons informen fonts policials, la mateixa propietària de l'establiment va advertir la policia perquè havia tingut problemes amb uns clients. Els fets van tenir lloc el passat divendres 5 d'abril al migdia. Els homes, de 27 i 33 anys, de nacionalitat holandesa i sense domicili conegut, van acabar detinguts i, posteriorment, deixats en llibertat amb càrrecs.

Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Salou es van desplaçar a un allotjament turístic de Salou on la propietària tenia problemes amb uns clients. Un cop allà, els agents van interceptar un dels turistes quan intentava marxar de l'hotel. Aquest individu i un altre home havien deixat l'apartament després de la seva estança i havien discutit amb la propietària per la fiança.

Una segona patrulla va poder localitzar el vehicle amb què el segon turista ja havia marxat del lloc. En el moment que l’home va detectar la presència policial va sortir corrents, però un agent el va poder interceptar, en concret, al carrer Picasso. Els mossos van escorcollar-lo a ell i al vehicle i van localitzar dins del maleter diverses bosses plenes de cabdells de marihuana. El pes de la droga intervinguda va ser de 1.680 grams.

Els dos turistes, de 27 i 33 anys, de nacionalitat holandesa i sense domicili conegut, van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la salut públic en la vessant del tràfic de drogues. L'endemà de la detenció van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: