Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detinguts tres joves a Reus després d’entrar a robar en una casa mentre els propietaris dormien

Els inquilins es van despertar i els lladres, de 18 anys, van fugir pel balcó per on havien entrat

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 05 abril 2019 20:43

Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada passada dues noies i un noi, tots tres de 18 anys, per entrar a robar en un domicili de Reus mentre els inquilins dormien. Els fets van passar cap a la una de la matinada en un domicili del carrer Miramar. Ells lladres es van enfilar pel balcó i, un cop a dins, van començar a remenar armaris i calaixos mentre s’il·luminaven amb les llanternes del telèfon mòbil. La parella que estava dormint a la casa es va despertar i, quan la propietària va començar a cridar, els joves van fugir pel mateix balcó per on havien entrat. Els Mossos els van detenir poc després en una zona propera gràcies a la descripció que havia facilitat un testimoni.

Els detinguts són un noi i una noia de nacionalitat marroquina i una noia de nacionalitat espanyola, dos dels quals acumulen diversos antecedents policials. Tots tres són veïns de Reus, tenen 18 anys i estan acusats d’un suposat delicte de robatori amb força. En l’escorcoll al noi, els agents li van trobar un penjoll, una cadena i un anell que acabava de robar de la casa. Està previst que passin dissabte a disposició del jutjat de guàrdia de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: