Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Troben sana i estàlvia al Vendrell la veïna desapareguda a Roda de Berà

La veïna de Roda, Noemí Bermúdez, de 79 anys, ha estat localitzada aquesta passada matinada deambulant pel centre urbà del Vendrell

Noemí Bermúdez Lesta, la veïna de Roda de Berà, de 79 anys, que es trobava desapareguda des d'ahir divendres Noemí Bermúdez Lesta, la veïna de Roda de Berà, de 79 anys, que es trobava desapareguda des d'ahir divendres CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Dissabte, 23 Març 2019 15:29

La Policia Local del Vendrell ha localitzat aquesta passada matinada sana i estàlvia Noemí Bermúdez Lesta, la veïna de Roda de Berà, de 79 anys, que es trobava desapareguda des d'ahir divendres, cap a les 12:45h, al seu municipi, segons va alertar Policia Local de Roda. L'àvia ha estat trobada gràcies a les càmeres de seguretat que hi ha repartides per diverses ubicacions del municipi. En concret, una agent de la Policia Local del Vendrell l'ha localitzat des de la comissaria central mentre la dona deambulava pel centre urbà de la ciutat.

La dona és una veïna de Roda de Berà que pateix Alzheimer i, en el moment de la seva desaparició, no portava documentació. La Policia Local de Roda de Berà va alertar de la seva desaparició a altres cossos, com la policia vendrellenca, que finalment ha estat qui l'ha localitzada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: