Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xerrada de seguretat per als veïns del Nou Vendrell

La iniciativa neix de la preocupació dels veïns pels múltiples casos de robatoris que s’han patit últimament en la zona

Imatge de recurs de la Plaça Nova del Vendrell Imatge de recurs de la Plaça Nova del Vendrell INFOCAMP
Successos Redacció Infocamp
Divendres, 22 Març 2019 13:09

La Xarxa Vendrellenca ha identificat una preocupació dels veïns del Nou Vendrell pels nombrosos robatoris que s’han patit en els últims mesos en les urbanitzacions. Per aquest motiu, el dissabte 23 de març, a les 11h, es celebrarà una xerrada informativa sobre seguretat, al local de l’Associació de veïns del Nou Vendrell (C/ Zinnia, 1). La jornada informativa comptarà amb membres dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local. La xerrada és oberta al públic.

La Xarxa Vendrellenca

La Xarxa Vendrellenca està composta per les associacions de veïns de Carretera de Valls Nord, el Nou Vendrell, Torreblanca, Millorem el Francàs, el Tancat III i el Col·lectiu d’Aturats del Baix Penedès. 

El seu objectiu és posar sobre la taula diverses idees i propostes de millora pel municipi i el territori del Baix Penedès. S’ha creat un calendari de treball per treballar sobre problemes transversals de la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: