Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut un lladre reincident que robava en masies de l’Alt Camp i la Conca de Barberà

L’home entrava a les finques per endur-se utensilis i menjar

Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 15 Març 2019 13:44

Els Mossos d’Esquadra han detingut un lladre reincident que robava en masies de l’Alt Camp i la Conca de Barberà. Se li atribueixen fins a sis robatoris amb força. La policia va detenir-lo al febrer i al cap d’un mes ja tornava a delinquir. Se'l va enxampar in fraganti robant en una masia de Vimbodí. Segons informen fonts dels Mossos, es tracta d’un home de 57 anys, de nacionalitat espanyola, amb domicili desconegut. La investigació policial es va iniciar a finals de l’any passat en detectar-se un seguit de robatoris amb força en segones residències de zones rurals i masies d’aquestes comarques, amb el mateix ‘modus operandi’. El lladre entrava als masos i, un cop dins, s'enduia petits utensilis, aliments i begudes.

La Unitat d’Investigació de l’Alt Camp-Conca de Barberà va assumir el cas i, amb els diferents indicis incriminatoris recollits en robatoris de la zona, van aconseguir esbrinar la identitat del sospitós.

El 6 de febrer un mosso fora de servei el va reconèixer a Montblanc i va detenir-lo ja que li constaven dues ordres judicials de detenció. Així mateix, amb les diferents proves recollides al llarg de la investigació, se li van atribuir quatre robatoris amb força en masos comesos a Montblanc el 17 i 22 de desembre de 2018, i l’1 i 3 de gener de 2019.

El detingut va passar a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Montblanc i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Dies més tard, els investigadors van detectar que novament s’havien produït robatoris en masies i magatzems a l’Espluga de Francolí i Vimbodí que coincidien amb el 'modus operandi' del lladre que havien detingut un mes abans.

El passat 10 de març, gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos van rebre un avís d’un testimoni que els alertava que hi havia un home robant en una masia de Vimbodí. Immediatament, una patrulla va desplaçar-se al lloc i va detenir-lo per segon cop en un mes.

En aquesta ocasió, també se’l relaciona amb un altre robatori amb força comès el darrer mes en una masia de l’Espluga de Francolí.

Per aquests dos robatoris, el detingut va passar aquest dimarts a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Montblanc i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: