Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detinguts mentre robaven televisors de l'interior d'un càmping de Salou

Els Mossos van enxampar dos homes mentre carregaven dos aparells cadascun pel carrer

Imatge d'arxiu d'una parella d'agents dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'una parella d'agents dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dimarts, 19 Febrer 2019 13:21

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge a la matinada dos homes, veïns de Cambrils i de Barberà de la Conca, pel robatori amb força de deu televisors de l'interior d'un càmping de Salou (Tarragonès). Un ciutadà va avisar la policia que havia vist dos persones carregades amb cinc televisors caminant pel carrer. Van ser localitzats poc després a la zona, carregant dos televisors cadascun, per una dotació dels ARRO. Al veure els agents, van fugir corrents però un d'ells va poder ser enxampat. Després de localitzar dos televisors amagats en un pàrquing proper, la recerca del segon va concloure mentre sortia d'un bloc de pisos. Els agents van accedir, amb l'autorització del propietari, a un pis del carrer Vendrell de la mateixa població on van trobar la resta de televisors sostrets.

Els Mossos van detenir els dos homes, de 34 i 20 anys, de nacionalitat espanyola, per un suposat delicte de robatori amb força. Els aparells de televisió robats procedien d'un càmping del municipi. Per accedir-hi havien tallat la reixa metàl·lica exterior i havien forçat el bombí d’un magatzem i de diversos bungalows.

Després de passar a disposició del jutge de guàrdia de Tarragona aquest dilluns, els detinguts, un d’ells amb un antecedent policial per un altre robatori amb força, van quedar en llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: