Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Diversos interns agredeixen dos funcionaris a la presó de Mas d'Enric

Cinc presos van acabar a aïllament

Imatge d'arxiu d'un grup d'interns caminant pel carrer Major del centre penitenciari de Mas d'Enric Imatge d'arxiu d'un grup d'interns caminant pel carrer Major del centre penitenciari de Mas d'Enric ROGER SEGURA / ACN
Successos ACN
Dilluns, 18 Febrer 2019 15:20

Diversos interns van agredir dissabte dos funcionaris a la presó de Mas d'Enric, al Catllar, segons han explicat a l'ACN fonts dels Serveis Penitenciaris. L'agressió va tenir lloc al pati, cap a les 2 del migdia, quan un intern es va resistir a l'ordre que li estava donant una funcionària perquè marxés, ja que estava cridant, alterat i estava instant els altres presos a secundar la seva protesta. Altres interns van intentar evitar que la funcionària s'emportés el pres i en el forcejament ella va resultar lesionada al coll i a la mà. Un altre funcionari que va intervenir va resultar ferit al turmell. Cinc presos van acabar a aïllament.

En un comunicat, el sindicat CSIF denuncia aquesta "brutal agressió" i demana la destitució de la subdirectora de tractament pel seu "desinterès" respecte als treballadors agredits. També reclama la màxima contundència contra els agressors i que s'ordeni el seu trasllat a altres presons. L'organització sindical adverteix d'un "alarmant augment" de les agressions en aquest centre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: