Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Segueix en estat greu el nadó amb signes de maltractament ingressat al Joan XXIII de Tarragona

Els pares estan en presó provisional per presumptes delictes de lesions i violència física habitual en l'àmbit de la llar

Àrea d'Urgències de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona Àrea d'Urgències de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona ROGER SEGURA / ACN
Successos ACN
Diumenge, 17 Febrer 2019 11:32

Segueix en estat greu el nadó d'un mes amb signes de maltractament ingressat a l'UCI Neonatal de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, segons han explicat a l'ACN fonts hospitalàries. El menor va ser hospitalitzat dimecres per un quadre de vòmits que els pares van atribuir a una possible reacció d’un medicament que li donaven per uns fongs a la boca. Les proves mèdiques van confirmar que patia lesions compatibles amb maltractaments.

Presentava una hemorràgia cerebral i altres lesions internes. Llavors es va activar el protocol de maltractament, avisant els Mossos i la DGAIA, que n'ha assumit la tutela. El jutjat d'instrucció número 2 de Tarragona va decretar dissabte presó provisional sense fiança per als pares, acusats dels delictes de lesions i violència física habitual en l'àmbit de la llar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: