Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Passen a disposició judicial el pares del nadó ingressat a Tarragona amb signes de maltractament

La parella està acusada de presumptes delictes de lesions i violència física habitual en l'àmbit de la llar

Imatge d'arxiu d'una ambulància a l'àrea d'Urgències de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona Imatge d'arxiu d'una ambulància a l'àrea d'Urgències de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona ARXIU / ACN
Successos ACN
Dissabte, 16 Febrer 2019 09:57

Els pares del nadó d'un mes ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona han passat a disposició del Jutjat d'instrucció número 2 de l'Audiència de Tarragona a les nou del matí d'aquest dissabte. La parella, un noi de 21 anys i una noia de 22 anys i veïns de Montblanc, van ser detinguts aquest dijous després que es confirmés que l'infant patia lesions compatibles amb maltractaments. En concret, el nadó presentava una hemorràgia cerebral i altres lesions internes que s’haurien produït anteriorment, que no eren visibles a simple vista. A la parella se li atribueixen els presumptes delictes de lesions i violència física habitual en l'àmbit de la llar.

El detingut té un antecedent similar amb un fill més gran, fruit d’una relació anterior amb una altra parella. El 2017 va acudir a l’hospital amb aquest nadó i, davant les sospites de maltractament, els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació contra el pare. El cas, però, es va arxivar perquè no es van poder provar els fets.

A banda, la Direcció General d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència (DGAIA) va assumir la tutela del nadó després d'iniciar un expedient de desemparament. El Departament d'Afers Socials es personarà com a acusació particular a la causa judicial en defensa dels drets de l'infant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: