Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jutgen dos homes per intent d'homicidi en un frankfurt de Cunit l'any 2016

La fiscalia demana nou i dos anys de presó, respectivament, per als dos acusats

Cunit Cunit ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 08 Febrer 2019 16:57

La secció segona de l'Audiència de Tarragona jutjarà el dimecres que ve dues persones acusades d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i d'un delicte de lesions. Els fets van succeir a Cunit l'any 2016 quan les dues víctimes es trobaven a la barra d'un Frankfurt. Segons fiscalia, l'acusat va llançar un got de vidre i durant el forcejament el processat va colpejar la víctima a l'ull esquerre. L'altra víctima, per evitar que l'acusat seguís copejant al seu company, també el va colpejar en diferents parts del cos.

Llavors, l'acusat va treure una arma blanca i li va clavar en diverses ocasions. Abans que aquest acusat clavés el punyal sobre la víctima, l'altra víctima també va intentar aturar les ganivetades sense assolir-ho, atès que en aquell moment va intervenir-hi l'altre acusat. Per tot plegat, el fiscal demana nou anys de presó pels delictes d'homicidi en grau de temptativa i de lesions per a un dels acusats mentre que per l'altre dos anys pel delicte de lesions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: